Archief

2003- 2008 Het reizend Peuterfestival

Subsidiënten: FPK en VSB Fonds

 

2004 – Petit Peut – Hatsjoe (2+)

Subsidiënten:

 

2004 of 5  Lindai Boogerman – Zzoefff (2+)

Ageeth de Haan   – Post voor Simon (4+)

Jeugdtheater het Blauwe Huis – POEP! (2+)

Reprise door Stichting Twee-ater en momenteel in bruikleen door Meneer Monster.

Dirk Scheele – 1,2,3 AFK

Raaf geen Kip  – FPK

Peuterparade   VSB

De Kleine Sneeuwman (4+)

2-ater Producties / Zhong Bei Yuan Childrens Theatre Muziektheater – Regie: Dick Hauser Script: Harmen van Straaten en Dick Hauser 8 voorstellingen in China en 13 schouwburgen in Nederland. Première: 29 december 2016 Stadsschouwburg Amsterdam. Subsidiënten: FPK, AFK  

Fiep Fiep Vogeltje (2+)

Stichting Twee-ater / Fiep Amsterdam BV  Fiep houdt van vogels. Fiep houdt van tekenen. Slimme vogels, vreemde vogels. Vrijgevochten Fiep. Ze houdt niet van spinazie en ook zo niet van rekenen. Maar vogels zijn het helemaal, op leeftijd of juist piep. Vroege vogels, vrije vogels, het maakt niet uit voor Fiep. Plots blijft er nog… Lees verder Fiep Fiep Vogeltje (2+)

Het Fieperdepiepfestival (2+)

2-ater Producties/ Fiep Amsterdam BV Festival met Fiep atelier, Fiep fiep vogeltje en Pim & Pom – Fieperdepiep! Speellocaties o.a. Cultuurhuis De Klinker Winschoten, Taqa Theater de Vest Alkmaar, De Meervaart Amsterdam, Podium Hoge Woerd De Meern, Theaters Tilburg. Première: 9 oktober 2017 Schouwburg Amstelveen Subsidiënten: Janivo, KF Hein Fonds

De Gruffalo (3+)

2-ater Producties NAAR HET BEKENDE BOEK VAN JULIA DONALDSON & AXEL SCHEFFLER Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever… Lees verder De Gruffalo (3+)

Het Muizenhuis (3+)

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is SUPERnieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Sam is SUPERverlegen en REUZEbraaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen. In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het… Lees verder Het Muizenhuis (3+)

Daar komen de dieren (2+)

2-ater producties / Ageeth de Haan Ageeth de Haan maakte samen met de WNF-Bamboeclub de voorstelling Daar komen de dieren. Prachtige wildlife beelden vormen het decor van dit bijzondere muziektheaterprogramma. Het publiek wordt ondergedompeld in de leefomgeving van de wilde dieren en de characters van de WNF-Bamboeclub. Met speciaal hiervoor gecomponeerde muziek brengt Ageeth met… Lees verder Daar komen de dieren (2+)