Producties

2-ater heeft jaarlijks meerdere producties op het repertoire staan, te zien in theaters in Nederland en in sommige gevallen ook in België.

Fiep heeft haast (3+)

SPEELbos & 2-ater Producties Een gehaaste voorstelling over druk druk druk zijn Snel! Het zebrapad. De fiets. De tram. Rennen! De sneltrein. De bus. De taxi. Vrouwtje is druk druk druk. Met haast hebben. Iedere dag weer. Dan. Ineens. Staat de sneltrein stil. Wat nu?! Vrouwtje heeft tijd. Om tijd te hebben. Wat moet ze… Lees verder Fiep heeft haast (3+)

Dikkie Dik & Ik (2+)

Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om… Lees verder Dikkie Dik & Ik (2+)

Familiefestival KLEURRIJK (2+)

3Ontdek de wereld van theater en kunst Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In KLEURRIJK  kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van… Lees verder Familiefestival KLEURRIJK (2+)

Het Astronautje (4+)

Hoe word je een goede astronaut? Moet je weten waar de planeten staan? En hoe kom je daar eigenlijk, in de ruimte? In Het Astronautje onderzoekt een kleine jongen deze vragen vanachter zijn computer. Met behulp van het internet leert hij alles wat hij moet weten over de ruimte en bereidt hij zich voor op… Lees verder Het Astronautje (4+)

Robbie & Roef (4+)

Robbie en Roef zijn een tweeling. Mensen met oude ogen zien dat meestal niet zo goed, maar voor de tweeling is hier geen twijfel over. Ze hebben dezelfde kleding, een geheime groet, kunnen alle twee goed fantaseren, vinden dezelfde dingen leuk en ze hebben hun eigen taal. Maar is bij tweelingen echt altijd alles hetzelfde?… Lees verder Robbie & Roef (4+)

Geel (2+)

Een magische, muzikaal mimespel in een gele stad In Geel wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan… Lees verder Geel (2+)